fbpx

O piškotkih

Zagotavljanje zasebnosti

Ta izjava o zasebnosti definira kako Zavarovalna agencija I.Q. uporablja in ščiti informacije, ki jih obiskovalci dajete ob uporabi te strani. Zavezujemo se k varovanju vaše zasebnosti. V kolikor vas prosimo za kakršnekoli informacije na podlagi katerih se vas tekom uporabe te strani lahko identificira, vam zagotavljamo, da bodo le te uporabljene v skladu s to izjavo o zasebnosti. Izjava o zasebnosti se lahko občasno spremeni z vsebinsko nadgradnjo te strani. Naprošamo vas, da občasno preverite in se prepričate, da se strinjate z vsemi spremembami.

Kaj zbiramo

Zbiramo lahko naslednje informacije:

  • ime in priimek
  • kontaktne informacije, vključujoč vaš elektronski naslov
  • demografske informacije, kot so poštna številka, preference in interesi
  • ostale informacije relevantne za analizo strank in ponudb

Obsežen seznam piškotkov, ki jih zbiramo si lahko ogledate pod sekcijo Seznam piškotkov, ki jih zbiramo.

Za kaj uporabljamo informacije, ki jih zbiramo

Te informacije potrebujemo za razumevanje vaših potreb z namenom, da vam ponudimo kar najboljše storitve, oziroma v izjemnih primerih za:

  • Shranjevanje internih podatkov.
  • Informacije lahko uporabimo za izboljšanje naših produktov in storitev.
  • Periodično lahko pošljemo promocijski material o novih produktih, posebnih ponudbah ali ostale informacije, za katere mislimo, da bodo za vas zanimive na vaš elektronski naslov, ki ste ga vnesli.
  • Od časa do časa, lahko vaše podatke uporabimo z namenom kadrovanja. Kontaktiramo vas lahko preko elektronske pošte, telefona, faksa ali pošte. Informacije lahko uporabimo za prilagoditev spletne strani glede na vaše interese.

Varnost

Zavezani smo k zagotavljanju varnosti vaših informacij. Z namenom, da se prepreči neavtoriziran dostop ali razkritje, smo sprejeli ustrezne fizične, elektronske in upravljalske procedure za varno shranjevanje in varovanje informacij, ki jih zbiramo preko spleta.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki se zapiše z vašim dovoljenjem na trdi disk vašega računalnika. Ko se enkrat strinjate, je datoteka dodana in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali pa vam sporoči, ko obiščete specifično spletno stran. Piškotki dovoljujejo, da se aplikacije odzivajo glede na vaše individualne zahteve. Aplikacija lahko prikroji svoje operacije glede na vaše potrebe, želje z zbiranjem in hranjenjem informacij o vaših preferencah.

Spletni promet uporabljamo za identifikacijo, katere strani so bile uporabljane. To nam pomaga analizirati podatke o našem spletnem prometu in pomaga izboljšati našo spletno stran na način, da jo prikrojimo vašim individualnim potrebam. Te podatke uporabljamo le za analitične potrebe in jih nato odstranimo iz sistema.

Celostno, nam piškotki pomagajo, da vam zagotovimo kar najboljšo spletno stran, s tem da nam omogočijo spremljanje kvaliteto naših spletnih strani. Piškotek nam v nobenen primeru ne omogoča dostopa do vašega računalnika in razkriva kakršnihkoli drugih informacij o vas, kot do tistih, ki ste jih delili z nami. Lahko se odločite za sprejetje ali zavrnitev piškotkov. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, a vi lahko večinoma spremenite nastavitve brskalnika, da zavrne piškotke, v kolikor to želite. To pa lahko povzroči, da ne izkoristite vseh prednosti spletne strani.

Povezave do drugih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Če katerokoli izmed teh povezav izkoristite, da zapustite našo stran, vedite, da nad vsebino povezanih strani nimamo nobene kontrole. Zato tudi nismo odgovorni, za kakršnokoli zaščito zasebnosti ter uhajanja kakršnikoli informacij, ki jih boste delili tekom obiska zunanje strani in zato tudi niso del te izjave o zagotavljanju zasebnosti. Pozivamo vas, da pazljivo preverite in si ogledate njihovo izjavo o zagotavljanju zasebnosti.

Kontroliranje vaših osebnih informacij

Lahko se odločite za prepoved zbiranja ali uporabe vaših osebnih podatkov na naslednji način:

  • kadarkoli vas sistem prosi za vnos informacij v formo na spletni strani, poglejte na polje, ki ga lahko izberete, da onemogočite zbiranje informacij s strani kogarkoli za zbiranje kakršnihkoli informacij za marketinške potrebe.
  • če ste predhodno privolili v uporabo vaših osebnih informacij za potrebe direktnega trženja, to lahko spremenite kadarkoli s tem, da nam pošljete pismo ali elektronsko pošto. na info@agencija-iq.si

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, distribuirali ali posojali tretjim osebam brez vašega privoljenja. To bomo naredili le, če nam tako nalaga zakon. Vaše osebne podatke lahko uporabimo le v promocijske namene tretjih strank, za katere smatramo, da vam bodo zanimive, v kolikor nam sporočite, da bi vas to zanimalo.

Kadarkoli lahko zahtevate tudi podrobnosti glede osebnih informacij, ki jih o vas hranimo po Aktu o zaščiti podatkov 1998. Storitev je plačljiva. Če bi radi kopijo informacij, ki jih o vas hranimo nam prosim pišite na Zavarovalna agencija I.Q., Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 11, 2000 Maribor.

Če mislite, da so katerekoli informacije, ki jih imamo o vas zbrane nepravilne ali nepopolne, nam prosim pišite ali preko elektronske pošte sporočite, kolikor hitro je to mogoče, na zgornji naslov. Kakršnekoli nepravilne informacije bomo poskusili popraviti v najkrajšem možnem času.

Seznam piškotkov, ki jih zbiramo

Spodnji seznam predstavlja piškotke, ki jih zbiramo in informacije, ki so v njih shranjene.

Ime Opis
_ga
_gat
Ti piškotki so uporabljeni za zbiranje informacij o različnih načinih uporabe strani s strani uporabnikov, kar uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki shranjujejo informacije o številu obiskovalcev, ki obiščejo posamezno stran in od kod so ti uporabniki prišli ter spletnih straneh, ki so jih obiskali.

Preverite Googlovo izjavo o zagotavljanju zasebnosti