fbpx

IZOBRAŽEVANJE ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA

UNIVERZA IQ je sklop neformalnih izobraževanj, s pomočjo katerih dvigujemo kompetence zavarovalnega zastopnika. Razdeljen je na 6 MODULOV.  Moduli niso zaključena celota,saj se vsebine prelivajo in s tem omogočajo kvalitetno izobraževanje. Namenjeno je tako sodelavcem brez dovoljenja AZN, kot licenciranim sodelavcem. Posamezen MODUL je razdeljen na več vsebinskih sklopov.

Izobraževanja potekajo po skrbno pripravljenem načrtu, ki se izvaja po vnaprej določenih terminih. Izvajamo ga v delu sami, predvsem pa se radi poslužujemo tudi zunanjih sodelavcev, ki s svojimi ekspertnimi znanji znatno pripomorejo k gradnji strokovnih kompetenc zavarovalnega zastopnika.

Zavarovalni zastopnik, ki je zaključil UNIVERZO IQ postane kompetenten zavarovalni zastopnik – svetovalec, katerega znanje znatno presega pričakovan nivo znanja specialista za osebna zavarovanja.To pa ni edina prednost izobraževanja s to vsebino, osvojena znanja so takšna, da vam bodo pomenila konkurenčno prednost ne samo na zavarovalniškem področju, temveč tudi v drugih panogah.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha