fbpx

Osebna zavarovanja

Ljudje skozi življenje ustvarjamo različne dobrine, tako materialne kot nematerialne. Brez nas ne bi bilo ne avtomobilov, hiš, družb in vseh pojavnih oblik našega bivanja. Zato smo ljudje najpomembnejša prvina zavarovalniške panoge in osebnim zavarovanjem zato posvečamo posebno pozornost.

Znan slovenski rek: ‘najprej štalca, pol’ pa kravca’ pozablja tisto bistvo in to je, da je kmet moral najprej postaviti štal’co, da je vanjo vselil krav’co. Zato je on najpomembnejša figura zavarovalniškega trga. In njemu posvečamo osebna zavarovanja, saj v kolikor on ne bo ustrezno zavarovan, se lahko ob neljubih dogodkih zgodi, da ne bo več štal’ce, krav’ce pa tudi ne.

Zato so osebna zavarovanja najbolj pomembno področje zavarovalništva. Gre za področje, kjer segamo na področje življenjskih zavarovanj, zdravstvenih zavarovanj in pokojninskih zavarovanj. V veliki večini gre za dolgoročne pogodbe, ki so zelo kompleksne in dolgoročno vplivajo na življenje posameznika.

Zavarovalni zastopnik – svetovalec za osebna zavarovanja danes prevzema nase veliko odgovornost, ko stranki priporoča sklenitev zavarovalne pogodbe, katere namen je, da bo stranka nekoč črpala dodatno pokojnino. Koliko bo prejemala? Ljudje morajo danes sprejemati težke odločitve, s posledicami katerih se bodo soočali čez 20, 30 let. Zato lahko to delo opravljajo samo odgovorni posamezniki, ki se zavedajo posledic svojih nasvetov.

Avtomobilsko zavarovanje lahko sklepa vsakdo, ki premore licenco AZN. Kvalitetno svetovati na področju osebnih zavarovanj pa zmorejo samo nad povprečno usposobljeni in moralno neoporečni zastopniki – svetovalci za osebna zavarovanja. Zato pripadajo eliti. Ker zavarujejo tisto najpomembnejše, kar imamo: ljudi in njihovo prihodnost.

 

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha