fbpx

Samostojni riziko

Riziko življenjsko zavarovanje je prava prva izbira za osveščene zavarovalce in zavarovance. Sodoben način življenja nas kljub vedno daljši življenjski dobi postavlja pred dejstva, kot je ta, da bo vsaka tretja danes rojena oseba ženskega spola v svojem življenju zbolela za eno izmed rakavih bolezni.  Pri danes rojenih otrocih moškega spola pa je ta pojavnost še višja, skorajda vsaki drugi se bo za časa svojega življenja soočil s to boleznijo.

Navedli smo samo eno izmed kritičnih bolezni. Omenimo še to, da so trenutno še vedno bolj pogoste incidence kardiovaskularnih bolezni, ki lahko prav tako zaznamujejo človeka v času njegovega življenja.

Samo ti podatki bi morali zadostovati za odločitev, samo zavarovanje pa seveda ponuja še veliko drugih kritij, ki so združena v enoten program. Ta kritja bi morala odločilno vplivati na odločitev potencialnega zavarovalca, da se odloči za nakup.

V okviru tega zavarovanja je izjemno pomemben zdravstveni vprašalnik. Ta zahteva natančno izpolnjevanje odgovorov na zastavljena vprašanja.  Le na tak način lahko zagotovimo stranki ustrezno kritje, ki bo brez problemov sprocesirano..

Zavarovalni zastopnik ima tukaj dostop do osebnih podatkov, ki posega v intimo človeka. Zato je potrebno s temi podatki posebno skrbno ravnati in jih varovati. O teh podatkih se ne govori in se ne shranjujejo v nobeni obliki, saj zadevajo izključno zavarovanca in pooblaščene osebe s strani zavarovalnice za ocene rizičnosti (zdravnik cenzor)

Samostojni riziko je program, ki ima veliko tržno prihodnost.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha