fbpx

MODUL 4: Nadgradnja

Potem, ko ste osvojili osnove, je čas, da se trdni temelji osnovnega znanja nadgradijo v znanja in veščine, ki jih boste potrebovali pri svojem delu in vam bodo koristile tudi drugod v življenju. Sestoji se iz naslednjih seminarjev:

Znanja, ki jih boste osvojili se prepletajo z vsakdanjo prakso, kar bo bistveno vplivalo ne samo na vaše uspehe, temveč bo naredilo iz vas kompetentnega svetovalca za osebna zavarovanja.  Osnove vam bodo dale osnovna znanja in bo iz vas naredilo dobrega prodajalca osebnih zavarovanj, šele nadgradnja osnovnega znanja pa bo iz vas naredilo svetovalca za osebna zavarovanja.

Zavarovalni zastopnik mora biti v sodobnem svetu svetovalec. Ne glede na to, da gre seveda še vedno za prodajo, pa je delo zavarovalnega zastopnika predvsem svetovanje zavarovalcem, zavarovancem in upravičencem. Svetovanje je edini pravilni način dela, ki ga opravlja zavarovalni zastopnik, zato pa  potrebuje veliko dodatnega izobraževanja, saj se le z znanjem oborožen zavarovalni zastopnik lahko uspešno kosa s sodobnimi zahtevami življenja.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha