fbpx

Prodajni treningi

Vaja naredi mojstra. Opazovati sodelavce pri demonstriranju predstavitve pod budnim očesom zunanjega strokovnjaka je vsekakor nekaj, kar vam bo znatno pomagalo pri tem, da boste vse boljši in boljši.

Lastne izkušnje, ki se pridobijo pri delu s strankami so seveda najbolj dragocene in so temelj kvalitetne predstavitve. Če pa želite osvojeno znanje in praktične izkušnje nadgraditi je najbolj smotrno, da vam svojo izdelano predstavitev demonstrira nekdo drug.  Medsebojna interakcija doseženih izkustev večih uspešnih sodelavcev je v vsakem primeru model, ki vam bo vedno znova in znova pomagal, da boste še boljši.

Zavarovalni zastopnik – svetovalec za osebna zavarovanja je oseba, ki se mora nenehno truditi, da je na tekočem s spremembami v svojem poslu. Čeprav morda meni, da se mu zaradi izkušenosti ni potrebno dodatno usposabljati na področju prodaje, se kaj kmalu izkaže, kako napak razmišlja. Izmenjava izkušenj s sodelavci je ena izmed najbolj uspešnih metod uspešnega dela zavarovalnega zastopnika.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha