fbpx

Po svoji poti do skupnega cilja

Vsak korak, ki ga naredimo, nas vodi v smeri, ki odkrivajo nove ljudi, trenutke in priložnosti. V utripu delovne vneme, obveznosti in tudi prijetnih presenečenj, hitro minevajo leta. To lahko z gotovostjo trdim, še posebej, ko se uzrem v zadnjih 15 let, ki so se odvrtela s posebno, magično hitrostjo.

Moj prvi razgovor za študentsko delo, ko nisem niti pomislila, kako bo spremenil moje življenje, je potrdil tudi tezo, ki jo je bilo na faksu velikokrat slišati: »študentje že v času študija delajte, pridobivajte si izkušnje in morebiti tako dobite želeno zaposlitev.«

V podjetju Zavarovalno zastopanje I.Q.d.o.o., kjer sem v tem obdobju spoznala prav vsa področja delovanja podjetja, se mi je ta možnost tudi ponudila; in morda ravno zaradi poznavanja vseh specifik utripa podjetja.

Ob ponujeni priložnosti sem izoblikovala svoje osebnostne lastnosti, ki so potrebne za uspešno in nagrajeno delo. Vsemu temu je dokaz 15 let mojega osebnostnega in poslovnega napredka, kakor tudi predvsem napredka podjetja, kjer vsak prida pomemben delček unikatnemu mozaiku….

In tako lahko povzamem, da imam možnost oblikovati svojo pot, ki vodi do skupnega cilja- uspešnega I.Q-ja.

Mateja Pleteršek

Administracija, Agencija I.Q.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha