fbpx

Pomožni zavarovalni zastopnik

Nimate izkušenj na področju zavarovalništva?

Pomožni zavarovalni zastopnik je oseba, ki še ni pridobila dovoljenja Agencije za zavarovalni nadzor za zastopanje, ga pa nujno potrebuje, saj brez tega dovoljenja ne sme sklepati zavarovalnih pogodb z zavarovalci.

Razumemo vas, saj smo tudi sami nekoč stali na vašem mestu. Zavedamo se, da je za uspeh ključnega pomena prav ustrezna podpora. Kot odlični strokovnjaki z večletnimi izkušnjami pri delu s strankami in osebno prodajo vam zagotavljamo, da boste v dobrih rokah. Vaš vstop na zavarovalniški trg bo tako lažji.

Bi želeli pridobiti dovoljenje AZN za zastopanje in ne veste kako?

  • poskrbimo za kvalitetno in strokovno izobraževanje za pripravo na izpit za pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje.
  • financiramo pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje.
  • z organiziranim in utečenim načinom dela vam omogočimo pridobitev potrebnih izkušenj na področju zavarovalništva in vam olajšamo vstop na zavarovalniški trg
  • omogočamo usposabljanje s pomočjo izkušenih mentorjev

Prijavite se na neobvezujoč informativen razgovor, na katerem vam bomo predstavili podrobnosti dela, ki ga opravlja zavarovalni zastopnik s pridobljenim dovoljenjem Agencije za zavarovalni nadzor.

Kakšni so pogoji za pridobitev dovoljenja si lahko ogledate na: http://zavarovalni-zastopnik.si/licenca/kako-pridobim-licenco-azn-za-zastopanje/

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha