fbpx

Izobraževanje kadrov

V znanju je moč. Mi to vemo, zato poskrbimo za konstantno izobraževanje, ki vam omogoča nenehen dvig strokovnih kompetenc. Pri tem se ne zanašamo samo na naše, sedaj že 18-letne izkušnje na področju prodaje osebnih zavarovanj, temveč se poslužujemo tudi zunanjih sodelavcev s specialnimi znanji, ki nam prinašajo nova znanja in nove prakse.

Izobraževanje pa ne poteka samo o produktih poslovnega partnerja, temveč posega na vsa tista področja, ki so za prodajni proces prodaje osebnih zavarovanj enako pomembna kot samo poznavanje zavarovalniških produktov.  Tako izobraževanje posega tudi na področje psihologije, sociologije, aktuarske matematike, humanistike in velikokrat tudi zdravstva. To bo iz vas naredilo vrhunskega zastopnika, finančnega svetovalca specializiranega za prodajo osebnih zavarovanj, katerega strokovne kompetence bodo visoke in na našem zavarovalniškem trgu iskane. Da bi dosegli ta cilj, se moramo neprenehoma posvečati izobraževanju.

Pri tem pa ne pozabimo na največjega učitelja kar jih je: to je naša stranka. Stranka nas s svojimi zahtevami in pričakovanji nenehno sili k temu, da se izobražujemo in v okviru interaktivnih disciplin nenehno dopolnjujemo. To nam bo z drugimi osebnimi kvalitetami in lastnostmi omogočalo, da nam bodo stranke zaupale.

Navsezadnje je našim zastopnikom – svetovalcem zaupalo že več kot 50 000 strank.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha