fbpx

MODUL 3: Prodajni program

Prodajni program AGENCIJE IQ temelji predvsem na produktih, katerih idejne zasnove je agencija pripravila sama in jih nato s pomočjo poslovnega partnerja zaključila z aktuarskimi izračuni, preverjenimi pogoji ter seveda poenoteno grafično podobo sprocesirala na trg. Specializirani smo predvsem za nizko cenovne produkte, katerih bistvene značilnosti so predvsem preprostost, cenovna sprejemljivost ter preglednost. Gre za zavarovancu prijazne produkte, za katere se stranke rade odločajo.

Predvsem smo ponosni na naslednje produkte:

  • Modra jesen
  • ALEA, ki se prodaja tudi pod imenom MODRA NALOŽBA
  • Premium + (se ne prodaja več)
  • H+ za mlajše in starejše
  • KLJUČNIH 5.

Tem produktom smo v prodajni program dodali še produkte, po katerih je na zavarovalniškem trgu povpraševanje. To so predvsem RIZIKO ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE ter naložbeno življenjsko zavarovanje HIBRID.

Seveda se prodajni program AGENCIJE IQ ves čas spreminja in dopolnjuje z novimi produkti. Predvsem stremimo k temu, da imamo v prodajnem programu samo produkte, ki z svojo vsebino koristijo zavarovancu v primeru zavarovalnega dogodka.

Zavarovalni zastopnik, ki se specializira za prodajo osebnih zavarovanj se mora seveda podrobno spoznati z vsebino prodajnega programa.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha