fbpx

MODUL 1: Osnove

Vsak začetek je z ene strani težak, z druge strani pa je ravno nov začetek tisto, kar nas ohranja zdravorazumsko radovedne, učljive in prilagodljive. To pa so lastnosti, ki so v sodobnem svetu nujno potrebne za dosego osebnih in skupnih ciljev.

Tako se boste spoznali z nekaterimi osnovnimi pojmi v zavarovalništvu, prav tako bomo dali ustrezen poudarek temu, kaj je tisto bistvo, zaradi česar se je zavarovalništvo obdržalo skozi pretrese zgodovine in doseglo ne sluten razvoj. Prav tako vam bomo nazorno predstavili naše in vaše bodoče delo, ki ga opravlja zavarovalni zastopnik.  Pregled nad delovanjem zavarovalno zastopniške družbe, njenimi načrti, cilji, so sestavina okolja, za katerega si želimo, da bi bilo prijetno in varno okolje tako, kot je za nas.

Delo ni preprosto, ni lahko, pot je naporna, vendar uspešnim nudi toliko zadovoljstva, da v delu zavarovalnega zastopnika, svetovalca za osebna zavarovanja, mnogi vztrajajo že vrsto let. Zavarovalni zastopnik – svetovalec za osebna zavarovanja mora biti oseba, ki je zrela osebnost, pripravljena na izzive sodobnega časa. Zaradi nenehnih sprememb zahteva visoko stopnjo učljivosti. V kolikor to premorete in k temu dodate še dobršno mero psihične kondicije in ste ambiciozni, potem ste verjetno prava oseba za ta posel.

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha