fbpx

Zavarovalni zastopnik-asistent

Nimate izkušenj na področju zavarovalništva?

Zavarovalni zastopnik-asistent je oseba, ki še ni pridobila dovoljenja Agencije za zavarovalni nadzor za zastopanje, ga pa nujno potrebuje, saj brez tega dovoljenja ne sme sklepati zavarovalnih pogodb z zavarovalci.

Razumemo vas, saj smo tudi sami nekoč stali na vašem mestu. Zavedamo se, da je za uspeh ključnega pomena prav ustrezna podpora. Kot odlični strokovnjaki z večletnimi izkušnjami pri delu s strankami in osebno prodajo vam zagotavljamo, da boste v dobrih rokah. Vaš vstop na zavarovalniški trg bo tako lažji.

Bi želeli pridobiti dovoljenje AZN za zastopanje in ne veste kako?

  • poskrbimo za kvalitetno in strokovno izobraževanje za pripravo na izpit za pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje.
  • financiramo pridobitev dovoljenja AZN za zastopanje.
  • z organiziranim in utečenim načinom dela vam omogočimo pridobitev potrebnih izkušenj na področju zavarovalništva in vam olajšamo vstop na zavarovalniški trg
  • omogočamo usposabljanje s pomočjo izkušenih mentorjev

Prijavite se na neobvezujoč informativen razgovor, na katerem vam bomo predstavili podrobnosti dela, ki ga opravlja zavarovalni zastopnik s pridobljenim dovoljenjem Agencije za zavarovalni nadzor.

Kakšni so pogoji za pridobitev dovoljenja si lahko ogledate na: http://zavarovalni-zastopnik.si/licenca/kako-pridobim-licenco-azn-za-zastopanje/

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha