fbpx

IQ zgodbe pišemo ljudje

Vsak dan znova z veseljem prihajam v službo, ker vem, da bom v krogu ljudi, ki me razumejo, ki mi omogočajo, da sem vsak dan boljša, ne samo kot sodelavka, ampak tudi kot oseba. Spoznala sem ljudi, ki so mi popestrili dan, mesec, nekateri izmed njih tudi več let.

P.D., Celje

Vsakemu novemu sodelavcu radi rečemo, da mora biti njegov cilj to, da vedno znova odide od stranke zadovoljen z opravljenim delom, ne glede na rezultat obiska. Če slediš temu napotilu, te uspešnost slej ko prej ujame, osvoji in zasvoji, je pa potrebno za to imeti zvrhano mero potrpežljivosti in učljivosti.

E.M., Maribor

Ker pri svojem delu srečujem ogromno mladih, ki šele začenjajo svojo kariero in ne vedo, kako naj se tega lotijo, je moja misel zanje: Ne razmišljajte preveč, če imate voljo in željo, se prepustite, mi vas bomo naučili, kako, samo dajte si priložnost!

M.P., Velenje

Ob ponujeni priložnosti sem izoblikovala svoje osebne lastnosti, ki so potrebne za uspešno in nagrajeno delo. Vsemu temu je dokaz 15 let mojega osebnostnega in poslovnega napredka, kakor trudi predvsem napredka podjetja, kjer vsak prida pomemben delček unikatnemu mozaiku …

M.P., Miklavž na Dravskem polju

STOPITI Z NAMI V STIK JE ENOSTAVNO!

Vtipkajte kodo: captcha